Wie is MWP Loves Dogs?

Gepubliceerd op 23 mei 2023 om 19:20

Voor de mensen die benieuwd zijn naar het gezicht achter dit bedrijf wil ik mezelf graag voorstellen.

 
MWP staat voor Marinda Wolf Photography, mijn eigen bedrijf. Al best een tijd geleden ben ik begonnen met fotograferen van actiesporten, honden en kinderen. Na een aantal jaar besloot ik om dat officieel te maken, door mezelf in te schrijven bij de KvK.

 

In de tussentijd liep ik in mijn privéleven met mijn husky’s tegen een aantal dingen aan op het gebied van looplijnen en halsbanden. Ik heb toen online gezocht, maar kon niet een webshop vinden die aanbood waar ik naar opzoek was, namelijk halsbanden en riemen in vrolijke kleurtjes maar die wel stevig genoeg waren voor mijn sterke honden, met het soort sluitingen dat ik zelf wilde. MW Loves Dogs was geboren!

 

Eerlijkheid en transparantie vind ik erg belangrijk. Ik wilde bijvoorbeeld zelf andere sluitingen gebruiken, en een riem bestellen waar ik zelf mijn eigen sluitingen aan kon maken. Dat was nergens mogelijk. Daarom kan dat bij mij dus wel. Ik overleg graag met mijn klanten voordat ze hun bestelling plaatsen. Zo weet ik waarom ze opzoek zijn naar iets nieuws en wat ze in gedachten hebben. In overleg zijn er nog veel meer mogelijkheden beschikbaar.

 

Verder fotografeer ik nog steeds. Wel iets minder omdat ik af en toe migraine aanvallen krijg. Soms van de drukte van een dag shooten, soms van het naar een scherm turen voor de nabewerking. Maar de passie voor de camera gaat nooit over. De combinatie van de fotografie en de webshop is daarom perfect voor mij. Ik kan door de afwisseling mijn prikkels reduceren.

 

Zoals ik hierboven al noemde heb ik husky’s gehad. In 2009 kwam Koda als eerste en ik was meteen verkocht aan het ras. Al snel volgden Cessna, Wolf en Rebel. Deze 4 draken waren mijn alles. Helaas heb ik inmiddels afscheid moeten nemen van deze 4 schatten. Maar bloed kruipt altijd waar het niet gaan kan, dus ik heb inmiddels weer een nieuw vriendinnetje in huis bij me, genaamd Furby. We zijn bij elkaar op het pad gekomen en het klikte meteen. Zonder honden was het ook veel te stil in huis dus ik ben heel blij dat ik haar naast mijn zijde heb. Daarnaast is het natuurlijk ook heel handig om zelf nog een hond te hebben die de producten uit de webshop voor jullie kan showen!

 

En hierbij komen we aan het einde van de eerste blog. Hopelijk vond je het niet een te lang verhaal en heb je het einde gehaald! Zo ja, bedankt voor het lezen en tot de volgende blog!

Groetjes Marinda