Mei: Objectief terug

8 Weken geleden kocht ik via een bekende camerazaak een nieuw objectief. Ik was helemaal in mijn nopjes toen ik hem ontving, maar deze vreugde was helaas van korte duur, want tijdens een fotoshoot diezelfde dag bleek het objectief niet goed te werken. Helaas voor mij moest ik ermee terug naar een filiaal van de camerazaak hier in de buurt en vertelden zij dat hij kapot was en dat hij ter reparatie moest worden opgestuurd, wat wel 4 tot 6 weken kon duren.
Ik baalde natuurlijk enorm, maar koos toch voor de reparatie. Dit duurde helaas allemaal langer dan verwacht en hier was ik op z’n minst gezegd niet echt vrolijk over.
Maar vandaag werd ik dan eindelijk gebeld, dat ze hem terug hadden gekregen op het filiaal in de buurt en dat ik hem gelijk op kon halen. Gelukkig had ik verder geen plannen vandaag, dus ben ik gelijk de auto in gesprongen.
In de winkel natuurlijk voor de zekerheid even getest en hij bleek, tot mijn grote opluchting, in orde te zijn.

Thuisgekomen moesten natuurlijk, tot hun grote ongenoegen, de honden het gelijk even ontgelden om model te staan/liggen. Blij als een klein kind was ik, toen ik daarna op de computer zag dat de foto’s scherp waren!
Nu voor de komende weken lekker weer dingen inplannen!